Bezoek onze vernieuwe webshop op

www.conceptstore-dekleinevriend.be 

 

Contacteer ons op 0499 10 39 910499 10 39 91

Handgemaakte kinderkleding

 

Het verhaal

In 2018 werden de initiatiefnemers van De Kleine Vriend zelf voor het eerst ouders van een prematuur, genaamd Mathis. Aangezien hij in de lengte groeide maar niet in gewicht was het vinden van mooi passende kleding een hele opgave.

Daardoor is zijn eigen moeke kleding op maat beginnen maken. De kleding werd steeds vaker opgemerkt in eigen kring en de vraag ernaar bleef groeien. De passie om leuke stoffen te zoeken die perfect bij hem paste werd groter. Hierdoor is dan beslist om eind 2019 De Kleine Vriend geboren te laten worden.

Professionele aanpak met passie

Aanvankelijk werd een hele tijd via Facebook gewerkt, maar de nood naar een webshop was te groot. Op de webshop worden momenteel niet alleen handgemaakte kleding verkocht, maar ook accessoires en kleine babyartikelen. Er zullen nog andere merken bijkomen die eenzelfde filosofie meedragen en de zoektocht naar gelijkaardige merken gaat ook door.

Alle kledingstukken worden met veel liefde volledig handgemaakt. Is er een bepaalde maat niet meer beschikbaar, neem gerust contact op voor meer informatie over de handgemaakte babykleding of kinderkleding. U krijgt snel een antwoord.